Het belang van een goede website

De meeste ondernemers beseffen hoe belangrijk een website is. Toch is het voor velen een struikelblok. Dat begrijp ik ook wel. Een website maken is niet iets waar je om staat te springen. Het kost veel tijd, uitzoekwerk, en het is niet de meest eenvoudige materie. Daarnaast heb jij het al druk genoeg met alle andere zaken die komen kijken bij het runnen van jouw onderneming. 

Het niet moeilijker maken dan nodig. Een kunst waar veel websitebouwers nog wat van kunnen leren. Ja, websitebouwers weten ook dat ondernemers die zelf een website maken in de minderheid zijn. En daar maken ze misbruik van. Buitenproportionele prijzen, valse beloftes, fancy verkooppraatjes, oplopende oplevertijden en al kers op de taart een website die eigenlijk na 2 jaar weer aan vervanging toe is. Het maken van een goede website is niet moeilijk. Wanneer je kennis van zaken hebt & weet wat er allemaal mogelijk is binnen overeengekomen budgetten kom je niet voor verrassingen te staan. Een website die aansluit bij jouw onderneming, binnen het afgesproken budget en zonder onaangename verrassingen. Dat is wat ik doe.

Wat mag je verwachten van de website

Eerder werk

Zoals je ook ziet, het blijft soms niet alleen bij een website.
Met behulp van onderstaande knoppen kan je kiezen wat je wil zien.

Projecttype

Wat ik nog meer doe

Anderen over Go Forwards

Green Passion
Lees verder
Dankzij Ward was het ontwikkelen van een nieuwe website een leuk project i.p.v. een “last”. Ik vond het samenwerken erg prettig omdat hij snel, flexibel en zeer positief en professioneel werkt. Ward deed voorstellen én heeft op mijn verzoek aanpassingen gedaan zodat het een maatwerktraject werd waar ik erg blij mee ben.
Telers van de Put
Lees verder
Bij de opstart van ons bedrijf heeft Ward ons geholpen met het maken van onze website. We waren zelf misschien niet altijd de makkelijkste omdat we zelf nog op zoek waren naar de juiste stijl, maar Ward heeft ons hier goed in begeleidt. Hij is professioneel, flexibel, reageert snel en communiceert heel duidelijk. Dit heeft gezorgd voor een hele fijne samenwerking en een fantastisch eindresultaat!
Koffiehuis Martens
Lees verder
Ward maakt heldere en overzichtelijke websites die opvallen en absoluut niet saai ogen. Hierdoor zijn mensen met meer aandacht en plezier mijn website gaan bekijken. Ook het up-to-date houden van mijn website verloopt vlot bij Ward. Hij is makkelijk bereikbaar en voert opdrachten zelf uit. Een whatsapp berichtje sturen naar Ward is al voldoende. Go Forwards is geen ingewikkeld en ongestructureerd bedrijf, maar wel helder, transparant en klantvriendelijk met een snelle service. Echt een aanrader dus!
Electro World van Boxel
Lees verder
We zijn zeer blij met de professionele aanpak. Door Ward in te schakelen voor onze social media kunnen wij onze tijd nog meer besteden aan service voor onze klanten.
Loonbedrijf Kennes
Lees verder
Voor ons Loonbedrijf heeft Ward een erg nette website in elkaar gezet. Ward weet precies waar hij mee bezig is en is hier erg creatief in. Eveneens is Ward een super sociale kerel waardoor de samenwerking erg soepel verliep.
Frituur de Parel
Lees verder
Ward weet wat hij doet. Hij voert zijn opdrachten uit met de nodige creativiteit en werkt met passie.
’t Goei Gevoel
Lees verder
Half 2019 kwam Ward zijn bedrijf eens voorstellen en praten over het maken van onze website. We hadden meteen het gevoel dat Ward begreep wat we wilden en gaven hem een go om de site te maken. Na enkele weken was er de nieuwe website. Fris, duidelijk en overzichtelijk en betaalbaar. Helemaal happy! En met de service voor het up-to-date houden van de site haalt hij alle zorgen uithanden.