Social media is van onmisbaar belang

Social media is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Het is een onderdeel van ons leven geworden. Alle mensen, jong en oud, spenderen de laatste jaren vele uren per dag op social media.

Jij als bedrijf kan hier veel voordeel uithalen. Zo kun je namelijk direct communiceren met jouw doelgroep. Wanneer jij op regelmatige basis de aandacht trekt op Facebook, Instagram of LinkedIn met een organisch bericht blijft de doelgroep jouw naam onthouden. Zonder veel moeite bereik je honderden mensen. Je bindt ze aan jouw merk.

Ik help meerdere bedrijven en evenementen met hun social media strategie. Wie willen we bereiken? Welke boodschap gaan we gebruiken? En hoe komt dat er dan uit te zien? Vaak hebben we het dan over organische berichten, maar soms adverteer ik namens deze bedrijven ook op Facebook, Instagram of LinkedIn. Adverteren op social media is relatief goedkoop, en de targeting-methodes zijn ook heel specifiek. Een voorbeeld: Ik wil alle vrouwen bereiken die tussen de 25 en 35 jaar oud zijn, in een straal van 25 km rond de kerktoren van jouw stad of dorp wonen en die als hobby dansen hebben. Dat is de kracht van adverteren op social media.

Eerder werk

T&W Tuinwerk - Social media posts

Social media posts vormgeven

Ulvenhout Leeft - Social media posts

GFW - Social media posts

Social media posts

LMB Antens - Social media posts

Electro World van Boxel - Social media posts

Volders Constructie - Social media posts

Wat ik nog meer doe

Anderen over Go Forwards

Green Passion
Lees verder
Dankzij Ward was het ontwikkelen van een nieuwe website een leuk project i.p.v. een “last”. Ik vond het samenwerken erg prettig omdat hij snel, flexibel en zeer positief en professioneel werkt. Ward deed voorstellen én heeft op mijn verzoek aanpassingen gedaan zodat het een maatwerktraject werd waar ik erg blij mee ben.
Telers van de Put
Lees verder
Bij de opstart van ons bedrijf heeft Ward ons geholpen met het maken van onze website. We waren zelf misschien niet altijd de makkelijkste omdat we zelf nog op zoek waren naar de juiste stijl, maar Ward heeft ons hier goed in begeleidt. Hij is professioneel, flexibel, reageert snel en communiceert heel duidelijk. Dit heeft gezorgd voor een hele fijne samenwerking en een fantastisch eindresultaat!
Koffiehuis Martens
Lees verder
Ward maakt heldere en overzichtelijke websites die opvallen en absoluut niet saai ogen. Hierdoor zijn mensen met meer aandacht en plezier mijn website gaan bekijken. Ook het up-to-date houden van mijn website verloopt vlot bij Ward. Hij is makkelijk bereikbaar en voert opdrachten zelf uit. Een whatsapp berichtje sturen naar Ward is al voldoende. Go Forwards is geen ingewikkeld en ongestructureerd bedrijf, maar wel helder, transparant en klantvriendelijk met een snelle service. Echt een aanrader dus!
Electro World van Boxel
Lees verder
We zijn zeer blij met de professionele aanpak. Door Ward in te schakelen voor onze social media kunnen wij onze tijd nog meer besteden aan service voor onze klanten.
Loonbedrijf Kennes
Lees verder
Voor ons Loonbedrijf heeft Ward een erg nette website in elkaar gezet. Ward weet precies waar hij mee bezig is en is hier erg creatief in. Eveneens is Ward een super sociale kerel waardoor de samenwerking erg soepel verliep.
Frituur de Parel
Lees verder
Ward weet wat hij doet. Hij voert zijn opdrachten uit met de nodige creativiteit en werkt met passie.
’t Goei Gevoel
Lees verder
Half 2019 kwam Ward zijn bedrijf eens voorstellen en praten over het maken van onze website. We hadden meteen het gevoel dat Ward begreep wat we wilden en gaven hem een go om de site te maken. Na enkele weken was er de nieuwe website. Fris, duidelijk en overzichtelijk en betaalbaar. Helemaal happy! En met de service voor het up-to-date houden van de site haalt hij alle zorgen uithanden.