Online vindbaarheid met SEO en SEA

Een mooie website hebben is één ding, maar een website hebben die gevonden kan worden is minstens even belangrijk. En dan kunnen SEO & SEA interessant zijn. SEO staat voor Search Engine Optimization, en SEA staat voor Search Engine Advertising.

SEO: Jouw website kan er voor een bezoeker geweldig uitzien. Maar wanneer Google het hier niet mee eens is, ga je al snel ergens onder in de zoekresultaten verdwijnen. En dat is iets wat niemand wil. Tijd, moeite en geld in een website steken en vervolgens niet gevonden worden. Met SEO zal jij door een éénmalige investering hoger in de zoekresultaten komen te staan, en dan zullen de extra websitebezoekers vanzelf volgen.

SEA: Veel ondernemingen verkrijgen een groot deel van de klanten via online kanalen. Vaak hebben we het dan over webshops, maar zeker ook over ondernemingen die hun omzet niet direct online genereren. Denk bijvoorbeeld maar aan horecazaken of bedrijven die een dienst aanbieden. En dan kan SEA, ook wel betaald adverteren in Google de oplossing zijn. Wij helpen je graag met het opzetten van een SEA campagne met de juiste zoekwoorden. Vervolgens zullen wij deze campagne ook voor je onderhouden indien gewenst. Omdat SEA best een complex onderwerp is, geven wij graag persoonlijk extra uitleg. Laat dus gerust wat weten!

Naast Go Forwards ben ik werkzaam als online marketeer. SEO en SEA behoren daar tot mijn dagelijks takenpakket. Met Go Forwards focus ik mij vooral op websites. Met mijn vaste baan is dat SEO, SEA en het optimaliseren van bestaande websites. 

Wat ik nog meer doe

Anderen over Go Forwards

Green Passion
Lees verder
Dankzij Ward was het ontwikkelen van een nieuwe website een leuk project i.p.v. een “last”. Ik vond het samenwerken erg prettig omdat hij snel, flexibel en zeer positief en professioneel werkt. Ward deed voorstellen én heeft op mijn verzoek aanpassingen gedaan zodat het een maatwerktraject werd waar ik erg blij mee ben.
Telers van de Put
Lees verder
Bij de opstart van ons bedrijf heeft Ward ons geholpen met het maken van onze website. We waren zelf misschien niet altijd de makkelijkste omdat we zelf nog op zoek waren naar de juiste stijl, maar Ward heeft ons hier goed in begeleidt. Hij is professioneel, flexibel, reageert snel en communiceert heel duidelijk. Dit heeft gezorgd voor een hele fijne samenwerking en een fantastisch eindresultaat!
Koffiehuis Martens
Lees verder
Ward maakt heldere en overzichtelijke websites die opvallen en absoluut niet saai ogen. Hierdoor zijn mensen met meer aandacht en plezier mijn website gaan bekijken. Ook het up-to-date houden van mijn website verloopt vlot bij Ward. Hij is makkelijk bereikbaar en voert opdrachten zelf uit. Een whatsapp berichtje sturen naar Ward is al voldoende. Go Forwards is geen ingewikkeld en ongestructureerd bedrijf, maar wel helder, transparant en klantvriendelijk met een snelle service. Echt een aanrader dus!
Electro World van Boxel
Lees verder
We zijn zeer blij met de professionele aanpak. Door Ward in te schakelen voor onze social media kunnen wij onze tijd nog meer besteden aan service voor onze klanten.
Loonbedrijf Kennes
Lees verder
Voor ons Loonbedrijf heeft Ward een erg nette website in elkaar gezet. Ward weet precies waar hij mee bezig is en is hier erg creatief in. Eveneens is Ward een super sociale kerel waardoor de samenwerking erg soepel verliep.
Frituur de Parel
Lees verder
Ward weet wat hij doet. Hij voert zijn opdrachten uit met de nodige creativiteit en werkt met passie.
’t Goei Gevoel
Lees verder
Half 2019 kwam Ward zijn bedrijf eens voorstellen en praten over het maken van onze website. We hadden meteen het gevoel dat Ward begreep wat we wilden en gaven hem een go om de site te maken. Na enkele weken was er de nieuwe website. Fris, duidelijk en overzichtelijk en betaalbaar. Helemaal happy! En met de service voor het up-to-date houden van de site haalt hij alle zorgen uithanden.