De werkwijze van

Go Forwards.

Wij gaan 100% voor een product waarmee beide partijen gelukkig kunnen zijn.

Werkwijze Go Forwards
Wij luisteren naar jou. Maar we doen ook ons eigen ding.

Wij luisteren naar jou. Maar we doen ook ons eigen ding.

Het succes van elk online project rust op een goede verstandhouding. Bij Go Forwards streven wij ernaar om op dezelfde golflengte als jij te zitten. In eerste instantie luisteren wij naar wat jij vertelt over jouw onderneming, want die kent niemand beter dan jijzelf. Met die informatie gaan wij aan de slag. Wij creëren een product wat overeen komt met dat wat jij hebt gezegd. Maar we durven ook verder te gaan. Wanneer wij denken dat ergens een kans niet gegrepen wordt, dan kaarten wij dit aan. Beiden willen we natuurlijk alleen maar het beste voor jouw onderneming. 

Onze werkwijze in 7 stappen.

oriëntatie.

We vertrekken vanuit jou. Wij oordelen over de situatie waar jij op dit moment in zit, en bekijken samen welke richting jouw onderneming uit moet. Wij luisteren naar wat jij denkt. Want niemand kent jouw bedrijf beter dan jijzelf.

voorstel.

Op basis van wat jij ons vertelt bieden wij een op maat gemaakt voorstel. Nu ligt de bal in jouw kamp. Ben je het eens met wat wij zeggen? Of zou je het liever toch anders zien?

uitvoering.

Wij hebben samen beslist wat er moet gebeuren. Tijd voor de uitvoering. Doorheen het proces van de uitvoering stellen wij regelmatig vragen. Zo weten wij zeker dat we nog steeds op dezelfde golflengte zitten.

feedback.

Wij staan altijd 100% achter het werk dat wij aan jou voorleggen. Maar wij zijn ook realistisch. Zelden is iets de eerste keer al volledig in orde. Jouw feedback wordt dan ook van harte geapprecieerd. Wij hebben liever dat je iets te veel zegt, dan dat je het voor jezelf laat en later denkt: ‘hadden wij het toch maar anders gedaan’.

finetuning.

Na één, twee, drie, of meerdere feedbackrondes krijgen we een eindresultaat waar beide partijen tevreden mee zijn. Wij bekijken nog één keer of heel de website goed staat, en dan is het moment daar...

complimentjes.

… de website staat eindelijk live. Al de vaste klanten zijn super enthousiast over de nieuwe website, maar ook de prospects weten nu veel beter hun weg te vinden naar & op de website!

nazorg.

De hele online omgeving evolueert constant. Het is dan ook van cruciaal belang dat iemand een oogje in het zeil houdt. Bij Go Forwards bieden wij dan ook een uitgebreid after-care programma dat wij baseren op jouw wensen. Zo weten wij exact wat wij van elkaar kunnen verwachten!

Vierkant 1
Vierkant 1
Vierkant 2

Meer weten over de werkwijze van Go Forwards?

Stel al jouw vragen. Of toch bijna allemaal.
Liever persoonlijk contact? Dat vinden wij ook goed!
Naam Ward Jacobs
Telefoonnummer +32 470 636 877
e-mail ward@goforwards.be
Website laten maken Go Forwards

We look forward to hearing from you.

Bedankt om even langs te komen :)
Sluit Menu

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, 
geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.