Haal meer uit jouw onderneming met een unieke website.

Website laten maken bij Go Forwards

~ naar links ~

Websites

Voor iedere onderneming begint de zoektocht naar online succes met een goede website. Er komt steeds meer kijken bij een goede website. Het proces van websites maken is door de jaren heen flink veranderd, en laten we eerlijk zijn: makkelijker geworden. Eén ding verandert er echter niet: Die lege, witte homepage van jouw website. Als je er niets aan laat doen natuurlijk. En daar helpt Go Forwards jou graag bij. Wij zorgen er voor dat die witte homepage gevuld wordt met relevante informatie die voldoet aan alle eisen. En zelfs nog net dat beetje meer.

Webdesign Go Forwards

webdesign.

Who doesn’t love a ride on an awesome website? Een aantrekkelijke website zorgt ervoor dat bezoekers geïnteresseerd blijven. Geen droge blokken tekst. Geen stockfoto’s. Een website met de identiteit van een onderneming, verwerkt in het design. Met onze creativiteit kunnen wij elk product aantrekkelijk maken. Geen enkele website zal er dan ook hetzelfde uitzien. Jij krijgt de unieke website die jij verdient!

content creatie.

Een website die er visueel aantrekkelijk uitziet, maar weinig relevante informatie weergeeft zal geen succes boeken. Het is een kwestie van evenwicht. Go Forwards zorgt ervoor dat de balans tussen aantrekkelijkheid en relevantie perfect in evenwicht is. Het resultaat? Een website die visueel op punt staat, en waar de juiste informatie op de juiste plaats gegeven wordt.
Relevante Websitecontent Go Forwards
SEO Vindbaarheid Go Forwards

SEO / vindbaarheid.

Er zijn altijd 2 partijen die je tevreden moet houden wanneer je een website wilt maken. Namelijk de bezoeker van de website, én Google. Deze laatste zorgt er (zo goed als altijd) voor dat deze eerste op jouw website terecht komt. Bij elke website die Go Forwards ontwikkelt wordt de vindbaarheid in Google ook gelijk geoptimaliseerd. Geen extra kosten. Geen kleine lettertjes. Gewoon een dienst die wij er graag bij aanbieden.

mobiel & tablet.

Meer en meer mensen bezoeken websites vanaf de smartphone of tablet. Dit is een opkomende trend waar je rekening mee moet houden. Nog steeds kom je websites tegen die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik. Go Forwards zorgt er dan ook graag voor dat jouw website op een smartphone net zo goed uitziet als op een gewoon laptop- of computerscherm. Ook dit is gewoon een dienst die wij leveren bij elke website, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Mobiele Websites Go Forwards
Website Analyse Go Forwards

analyse.

Het kan heel interessant zijn om de prestaties van jouw website op de voet te volgen. Google Analytics, in combinatie met enkele andere tools is hier de perfecte partner voor. Ondernemingen die echt het maximale uit de website willen halen kunnen zeer interessante informatie uit Google Analytics halen. En weet je wat deze informatie zo mooi maakt? Je kunt het zowel offline als online inzetten! Bij Go Forwards stellen we Google Analytics graag voor je in. In rapporten delen wij alle informatie die interessant voor jouw onderneming kan zijn met je. Hou je liever zelf de prestatie van jouw website bij? Geen probleem! Wij lopen samen met jou graag eens door jouw Google Analytics-account.

meer informatie ~ prijsindicatie ~ gratis website analyse?

Stel al jouw vragen. Of toch bijna allemaal.
Liever persoonlijk contact? Dat vinden wij ook goed!
Naam Ward Jacobs
Telefoonnummer +32 470 636 877
e-mail ward@goforwards.be
Website laten maken Go Forwards

We look forward to hearing from you.

Bedankt om even langs te komen :)
Sluit Menu

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, 
geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.