Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent.
Werkwijze Go Forwards
Wij luisteren naar jou.
maar we doen ook
lekker ons eigen ding .

Het succes van elk online project rust op een goede verstandhouding. Bij Go Forwards streven wij ernaar om op dezelfde golflengte als jij te zitten. In eerste instantie luisteren wij naar wat jij vertelt over jouw onderneming, want die kent niemand beter dan jijzelf. Met die informatie gaan wij aan de slag. Wij creëren een product wat overeen komt met dat wat jij hebt gezegd. Maar we durven ook verder te gaan. Wanneer wij denken dat ergens een kans niet gegrepen wordt, dan kaarten wij dit aan. Beiden willen we natuurlijk alleen maar het beste voor jouw onderneming. 

Samen naar een geweldig resultaat.

oriëntatie

Wij bekijken samen de situatie zoals het er nu voor staat, en welke richting jouw onderneming uit moet. Wij luisteren naar wat jij te vertellen hebt en hoe jij het ziet. Wij denken met jou mee en geven input daar waar nodig.

voorstel

Op basis van wat jij ons vertelt bieden wij een op maat gemaakt voorstel. Als jij akkoord bent met ons voorstel, dan kunnen de werkzaamheden starten.

uitvoering

Tijd voor de uitvoering. Doorheen het proces van de uitvoering stellen wij regelmatig vragen. Zo weten wij zeker dat we nog steeds op dezelfde golflengte zitten.

feedback

Wij staan altijd 100% achter het werk dat wij aan jou voorleggen. Maar wij zijn ook realistisch. Zelden is iets de eerste keer al volledig in orde. Om feedback wordt dan ook regelmatig gevraagd.

finetuning

Na één, twee, drie, of meerdere feedbackrondes krijgen we een eindresultaat waar beide partijen tevreden mee zijn. Wij bekijken nog één keer naar het resultaat, en dan is het moment daar...

livegang

… de website staat live. Al de vaste klanten zijn enthousiast over de nieuwe website, maar ook de prospects weten nu veel beter hun weg te vinden naar en op de website!

nazorg

De hele online omgeving evolueert constant. Het is dan ook van cruciaal belang dat iemand een oogje in het zeil houdt. Bij Go Forwards bieden wij een nazorg-optie aan. Zo weet jij zeker dat jouw website altijd optimaal functioneert en up-to-date blijft.

We look forward to hearing from you!
Website laten maken

+32 (0)470 636 877

ward@goforwards.be

Markweg 6, Meersel-dreef

Laat gerust iets weten.
Wij beantwoorden alle
vragen binnen 24u .
Sluit Menu