Ik ben op zoek naar een

nieuwe website., vindbare website., social media strategie.
Website laten maken Go Forwards
De identiteit van
jouw onderneming
online weergeven.

Een website die gevonden mag worden of een website die gevonden moet worden?

Een website die gevonden mag worden: Wij maken websites die gezien mogen worden. Want anno 2020 is een slecht functionerende website geen optie, laat staan het hebben van geen website. Er zijn meer en meer zaken waarmee rekening gehouden moeten worden, terwijl het proces van het maken van een website er gemakkelijker op is geworden. Toch is het vaak een goede zet om jouw website bij een andere partij neer te leggen. Want dit bespaart jou een hoop zorgen, en zo blijft er meer tijd over om te doen waar jij echt goed in bent, namelijk ondernemen.

Een website die gevonden moet worden: Jij hebt eindelijk de website van jouw dromen met alles er op en er aan. Maar… waar blijven al die bezoekers? Hoewel dit veel redenen kan hebben, is de meest voorkomende reden het slecht scoren in zoekmachines, en meer specifiek de grootste van allemaal: Google. Go Forwards zorgt ervoor dat jij wel gevonden wordt in Google. Wil je nog hoger scoren in Google? Dan raden wij SEA aan. Want buiten alleen maar hoog scoren in Google biedt SEA nog tal van extra voordelen.

Of toch social media?

Ook voor het onderhoud van jouw social media kanalen kan je terecht bij Go Forwards. Wij zorgen ervoor dat jouw communicatie online in één lijn ligt met jouw identiteit. Visuals die de aandacht trekken, een pakkende copy, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf het maximale haalt uit social media.

Waarmee kunnen wij jou helpen ?
Website laten maken Go Forwards

Ik wil een

website

om trots op te zijn.

SEA Project Go Forwards

Mijn online

vindbaarheid

verbeteren.

SEA Project Go Forwards

Doelgericht

social media

inzetten.

Een website om trots op te zijn.
Webdesign Go Forwards

Webdesign

Een aantrekkelijke website zorgt ervoor dat bezoekers geïnteresseerd blijven. Geen droge blokken tekst. Geen stockfoto’s. Een website met de identiteit van een onderneming, verwerkt in het design. Met onze creativiteit kunnen wij elk product aantrekkelijk maken. Geen enkele website zal er dan ook hetzelfde uitzien. Jij krijgt de unieke website die jij verdient!
Relevante Websitecontent Go Forwards

Contentcreatie

Een website die er visueel aantrekkelijk uitziet, maar weinig relevante informatie weergeeft zal geen succes boeken. Het is een kwestie van evenwicht. Go Forwards zorgt ervoor dat de balans tussen aantrekkelijkheid en relevantie perfect in evenwicht is. Het resultaat? Een website die visueel op punt staat, en waar de juiste informatie op de juiste plaats gegeven wordt.
Mobiele Websites Go Forwards

Responsive

Meer en meer mensen bezoeken websites vanaf de smartphone of tablet. Dit is een opkomende trend waar je rekening mee moet houden. Nog steeds kom je websites tegen die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik. Go Forwards zorgt er dan ook graag voor dat jouw website op een smartphone net zo goed uitziet als op een gewoon laptop- of computerscherm. Ook dit is gewoon een dienst die wij leveren bij elke website, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.
SEO Vindbaarheid Go Forwards

Vindbaarheid

Er zijn altijd 2 partijen die je tevreden moet houden wanneer je een website wilt maken. Namelijk de bezoeker van de website, én Google. Deze laatste zorgt er (zo goed als altijd) voor dat deze eerste op jouw website terecht komt. Bij elke website die Go Forwards ontwikkelt wordt de vindbaarheid in Google ook gelijk geoptimaliseerd. Geen extra kosten. Geen kleine lettertjes. Gewoon een dienst die wij er graag bij aanbieden.
Website Analyse Go Forwards

Google Analytics

Het kan heel interessant zijn om de prestaties van jouw website op de voet te volgen. Google Analytics, in combinatie met enkele andere tools is hier de perfecte partner voor. Ondernemingen die echt het maximale uit de website willen halen kunnen zeer interessante informatie uit Google Analytics halen. Bij Go Forwards stellen we Google Analytics graag voor je in.
Meer bezoekers op mijn website door SEO & SEA ?

Van de websites worden bezocht via Google.

Van de mensen die iets zoeken klikken op het eerste resultaat.

Van de mensen bekijkt ook de 2e pagina met zoekresultaten.

  • Conclusie: Het investeren in SEO of SEA is zeker de moeite waard!

SEO

Een website is pas echt goed wanneer deze ook gevonden kan worden. Jouw website kan er voor een bezoeker geweldig uitzien. Maar wanneer Google het hier niet mee eens is, zal je al snel ergens onder in de zoekresultaten verdwijnen. En dat is iets wat niemand wil. Tijd, moeite en geld in een website steken en vervolgens niet gevonden worden. Laten we dus ook maar gewoon luisteren naar wat Google mooi vindt. Dit wordt ook wel SEO of Search Engine Optimization genoemd.

SEA

Veel ondernemingen verkrijgen een groot deel van de klanten via online kanalen. Vaak hebben we het dan over webshops, maar zeker ook over ondernemingen die hun omzet niet direct online genereren. Denk bijvoorbeeld maar aan horecazaken of bedrijven die een dienst aanbieden. En dan is SEA interessant. SEA, beter bekend als Search Engine Advertising, is betaald adverteren in Google. Dankzij SEA zal jouw doelgroep gemakkelijker de weg vinden naar jouw website!

SEA Vindbaarheid Go Forwards
  • SEA: Een complex onderwerp.

SEA is best complex. Toch zeker als je het goed wilt doen. Daarom loont het om SEA uit te besteden. Meer weten wat SEA voor jouw onderneming kan betekenen? Wij hebben het er graag met je over!

Jouw social media doelgericht inzetten.

Social media is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Het is een onderdeel van ons leven geworden. Jij als bedrijf kan hier veel voordeel uithalen. Zo kun je namelijk direct communiceren met jouw doelgroep. Bij Go Forwards helpen wij meerdere bedrijven en evenementen met hun social media strategie.

Hoe werkt het?

Wij bekijken samen met jou de huidige stand van zaken. Het begint allemaal met de inrichting van jouw social media account. Een goede profielfoto, omslagfoto en correcte informatie. Dan maken wij een template. Jouw social media berichten moeten allemaal in dezelfde stijl zijn. Dezelfde achtergrond en hetzelfde lettertype is al een goed begin. Wij doen een aantal ontwerp voorstellen, en wanneer jij groen licht geeft beginnen we met posten. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas zodra jij de visual en copy goedgekeurd hebt zetten wij alles live. Jij hebt dus nog steeds de touwtjes in handen. Je betaalt vervolgens eenvoudig per bericht. Geen verrassingen, gewoon een flexibele werkwijze.

Wij werken met:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
We look forward to hearing from you!
Laat gerust iets weten.
Wij beantwoorden alle
vragen binnen 24u .
Sluit Menu