Hulp nodig ~ Project bespreken? 

Welkom bij Go Forwards

Hoe kan ik

jou helpen?

Go Forwards zorgt ervoor dat kleine en middelgrote ondernemingen online en offline goed voor de dag komen

Online en offline goed voor de dag komen. Het is en blijft iets waar veel ondernemers te weinig tijd aan besteden. En dan vooral dat laatste, namelijk het hele online-verhaal. De kracht van een goede website is enorm. Zie het als een extra verkoper. Klopt de informatie niet op de website? Of is de website eigenlijk al lang aan vervanging toe? Ook een klant die jouw website bezoekt merkt dit. Wat jij online vertelt moet in één lijn liggen met wat jij offline doet. Dat perfecte samenspel tussen online en offline, daar help ik jou graag bij.

Wat we doen

Go Forwards Eerdere Projecten

Bekijk eerdere projecten

Van het creëren van logo’s en huisstijlen tot het bouwen van op maat gemaakte websites. Geen enkel project is hetzelfde. 

Alle projecten van Go Forwards netjes op een rijtje?

Zelf een project of meer informatie nodig?

Websites en webshops

Als ondernemer tijd besteden aan een website is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarnaast moet je ook nog eens over de juiste kennis beschikken. Dit zijn de 2 voornaamste redenen om de bouw van een website uit te besteden. Terwijl wij bezig zijn met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website kan jij gewoon verdergaan met waar je echt goed in bent: Het runnen van jouw onderneming.

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website of webshop die perfect aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Deze website werkt perfect op alle apparaten, van computer tot telefoon. Eenmaal de website klaar is zal deze eenvoudig aan te passen zijn. Ook kunt u er voor kiezen om het onderhoud van de website bij ons weg te leggen. Zo hoeft u er echt nooit meer naar om te kijken. 

Eigenschappen van al onze websites:

Een frisse en moderne huisstijl

Begin je nog maar net? Of is jouw onderneming wel eens toe aan een nieuwe, frisse stijl? Dan kan een nieuw logo al veel doen! Ben je al tevreden over jouw logo, maar weet je niet goed hoe je nu die website, bedrijfskaartjes of andere promotiematerialen moet aanpakken? Op basis van jouw logo kunnen wij een huisstijl definiëren. Deze huisstijl zullen wij dan weer doorvertalen naar tal van verschillende uitingen zoals…

Een website die vindbaar is door SEO en SEA

Een mooie website hebben is één ding, maar een website hebben die gevonden kan worden is minstens even belangrijk. En dan kunnen SEO & SEA interessant zijn. SEO staat voor Search Engine Optimization, en SEA staat voor Search Engine Advertising.

SEO: Jouw website kan er voor een bezoeker geweldig uitzien. Maar wanneer Google het hier niet mee eens is, zal je al snel ergens onder in de zoekresultaten verdwijnen. En dat is iets wat niemand wil. Tijd, moeite en geld in een website steken en vervolgens niet gevonden worden. Met SEO zal jij door een éénmalige investering hoger in de zoekresultaten komen te staan, en dan zullen de extra websitebezoekers vanzelf volgen.

SEA: Veel ondernemingen verkrijgen een groot deel van de klanten via online kanalen. Vaak hebben we het dan over webshops, maar zeker ook over ondernemingen die hun omzet niet direct online genereren. Denk bijvoorbeeld maar aan horecazaken of bedrijven die een dienst aanbieden. En dan kan SEA, ookwel betaald adverteren in Google de oplossing zijn. Wij helpen je graag met het opzetten van een SEA campagne met de juiste zoekwoorden. Vervolgens zullen wij deze campagne ook voor je onderhouden indien gewenst. Omdat SEA best een complex onderwerp is, geven wij graag persoonlijk extra uitleg. Laat dus gerust wat weten!

Haal het maximale uit social media

Social media is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Het is een onderdeel van ons leven geworden. Jij als bedrijf kan hier veel voordeel uithalen. Zo kun je namelijk direct communiceren met jouw doelgroep. Bij Go Forwards helpen wij meerdere bedrijven en evenementen met hun social media strategie. Wie willen we bereiken? Welke boodschap gaan we gebruiken? En hoe komt dat er dan uit te zien?

Wij bekijken samen met jou de huidige stand van zaken. Het begint allemaal met de inrichting van jouw social media bedrijfspagina. Een goede profielfoto, omslagfoto en correcte informatie. Dan maken wij een template. Jouw social media berichten moeten allemaal in dezelfde stijl zijn. Dezelfde achtergrond en hetzelfde lettertype is al een goed begin. Wij doen een aantal ontwerp voorstellen, en wanneer jij groen licht geeft beginnen we met posten. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas zodra jij de visual en copy goedgekeurd hebt zetten wij alles live. Jij hebt dus nog steeds de touwtjes in handen. Je betaalt vervolgens eenvoudig per bericht. Geen verrassingen, gewoon een flexibele werkwijze.

Wij werken met de volgende social media kanalen:

W

A

T

w

e

d

o

e

n

Wat andere over go forwards zeggen

Bekijk een aantal reviews van eerdere klanten van Go Forwards.

Een overzicht van een aantal eerdere projecten

800x550px ID 1

Social media

Electro World van boxel

Go Forwards Website De Schetser

Website - SEO optimalisatie

De Schetser

800x550px ID 2

Social media

Galdersfeestweekend

Go Forwards Website LMB Antens

Website

LMB Antens

Go Forwards Website Loonbedrijf Kennes

Website

Loonbedrijf Kennes

Hulp nodig // project bespreken?