Bekijk eerdere projecten.

Een selectie van projecten die aangegaan en uitgevoerd werden door Go Forwards.

Eerdere Projecten Go Forwards
U bent niet de eerste. Bekijk uw voorgangers.

U bent niet de eerste. Bekijk uw voorgangers.

Hieronder vind je een aantal projecten die van begin tot einde werden volbracht door Go Forwards. Geen enkele klant is hetzelfde. Wij hechten dan ook veel belang aan het feit dat jouw website aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Elke klant kan een unieke website verwachten die in één lijn ligt met de identiteit van de onderneming. Zelf interesse in een unieke website of meer bezoekers op jouw website? Stel vrijblijvend een vraag of neem even contact op!

Galdersfeestweekend

Galdersfeestweekend, afgekort ook wel bekend als GFW  is een jaarlijks evenement dat plaats vind in het Nederlandse Galder. Voor GFW was het belangrijk om een flexibele website te hebben, aangezien deze van jaar op jaar moet voorzien worden van nieuwe content. Andere zaken die nog belangrijk waren was de link naar de ticketverkoop en het vermelden van de line-up. Deze hebben wij dan ook regelmatig aan bod laten komen op de website.

CATEGORIE: webdesign, website creatie

Loonbedrijf Kennes

Loonbedrijf Kennes uit Strijbeek was op zoek naar een volledig nieuwe website omdat de oude website gedateerd was. De boodschap was eenvoudig: Wij willen een strakke website, die flexibel is zodat wij onze laatste aankopen & bedrijfsupdates gemakkelijk kunnen delen. Maar ook de drempel tussen particuliere klanten en Loonbedrijf Kennes moest verkleint worden. De ideale oplossing: een contactformulier. Deze hebben wij dan ook geïntegreerd in de website.

CATEGORIE: webdesign, website creatie

Koffiehuis martens

Dit zeer gezellige koffiehuis uit het grensdorpje Meersel-Dreef was op zoek naar een nieuwe website die in één lijn ligt met de sfeer die we terugvinden in het koffiehuis zelf. Go Forwards heeft dan een volledig nieuwe website gecreëerd. Ook moest de menu-kaart geïntegreerd worden op de website. We hebben gekozen voor een flexibele kaart omdat gerechten en prijzen nog al eens durven te veranderen. Ten slotte werd er ook op Facebook op een manier te koppelen aan de website. Hier hebben wij dan ook voor gezorgd met een flexibele Facebook-feed, die terug te vinden is op de homepage. 

CATEGORIE: webdesign, website creatie

Lifecoach Rob Minten Project Go Forwards

Lifecoach rob minten

Lifecoach Rob Minten uit Breda biedt ondersteuning aan mensen wanneer dit het hardste nodig is. Voornamelijk denken we dan aan tijden van verdriet, rouw en bij depressies. Rob had zijn website zelf in WordPress gemaakt, alleen deze scoorde niet goed in Google. Ergens op pagina 3 vond je www.lifecoach-breda.nl pas terug. Nadat wij een keertje naar de website mochten kijken en de nodige aanpassingen doorgevoerd hebben vind je Rob Minten terug op de zeer geliefde nummer 1. Dit echter voor de zoekterm die Rob zelf aangaf belangrijk te vinden, namelijk ‘lifecoach Breda’. Bij Go Forwards zijn wij uiteraard zeer tevreden met dit resultaat. Wij kunnen helaas niet garanderen dat wij jouw website ook op nummer 1 krijgen, maar zoals je ziet kunnen we het zeer aardig sturen en is dit in het geval van Rob wel gelukt.

CATEGORIE: SEO optimalisatie

Jouw onderneming hier ook tussen?

Dat kan zeker! Laat gerust een vraag achter of bel even. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Nieuwe Projecten Go Forwards

Zelf interesse in een nieuwe website?

Stel al jouw vragen. Of toch bijna allemaal.
Liever persoonlijk contact? Dat vinden wij ook goed!
Naam Ward Jacobs
Telefoonnummer +32 470 636 877
e-mail ward@goforwards.be
Website laten maken Go Forwards

We look forward to hearing from you.

Bedankt om even langs te komen :)
Sluit Menu

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, 
geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.